30 augusta, 2013

Some words from me...



Takže, baby... eh, zablúdili tu aj nejaký chlapi? Silne o tom pochybujem, ale nechcem nikoho uraziť, takže ľudia, toto bude prakticky prvý článok od autorky tohto blogu, jej nudné výlevy ATĎ.
Ak vás nudím už teraz, pokojne si tento článok zavrite :3 Ale blog nie :P
Škola už je za dverami a môj plán priviazať sa k posteli pravdepodobne nevyjde, soo... musím sa na to psychicky pripraviť :/ Niektorých ľudí vážne nechcem vidieť a s mojou drahou fyzikou som na tom ešte horšie -_- Ale z tých pút sa už tak ľahko nevyvlečiem.
Uvažovali ste niekedy nad tým, že tie najlepšie roky premrháte v škole, potom od nejakej dvadsaťpäťky nasleduje práca donekonečna, mrhanie peňazí na sopliakov ( ako nezabúda vravieť moja mamka :DD) a koniec. Je to zlé, však? :( Pch, byť taká celebrita, alebo sa dobre vydať- v tom aspoň šancu mám a budem ju dookola skúšať :D
Keď ste ešte nezaspali, chcem sa vás spýtať jednu podstatnú otázku. Poznáte alebo ešte lepšie- máte blog na tumblre? o.O Ak nie, tak ste v mojich očiach hlboko klesli :P Je to úžasné miesto, ktoré sa už pomaly stalo mojou drogou, takže kto sa chce stať závislým aj bez drog, šup na t. :3
Pred niekoľkými dňami som tam blúdila ako vždy a našla som totooo :33 Že je to neodolateľná príležitosť? :D Budem sa vám musieť vyspovedať, ale nevadíí! ;)





  • 01: Your current relationship, if single discuss how single life is.
  • 02: Where you’d like to be in 10 years.
  • 03: Your views on drugs and alcohol.
  • 04: Your views on religion.
  • 05: A time you thought about ending your own life.
  • 06: Write 30 interesting facts about yourself.
  • 07: Your zodiac sign and if you think it fits your personality.
  • 08: A moment you felt the most satisfied with your life.
  • 09: How you hope your future will be like.
  • 10: Discuss your first love and first kiss.
  • 11: Put your ipod on shuffle and write 10 songs that pop up.
  • 12: Bullet your whole day.
  • 13: Somewhere you’d like to move or visit.
  • 14: Your earliest memory.
  • 15: Your favorite tumblrs.


1)  Som single a ako vraví väčšina ľudí, šťastná :) Určite ešte nie som vo veku, kedy by bolo ozaj nutné, aby som niekoho mala aa... mojej kamarátke sa pred niekoľkými dňami rozbil vzťah- práve keď bola u mňa, jej podarený frajer sa s ňou rozišiel kvôli diaľke, cez fb, ani s ňou nechcel volať a sama som videla, čo to s ňou porobilo, takže svoj aktuálny status neľutujem :)

2)  Na vysokej? Maybe? o.O A na nejakej dobrej vysokej, rozmýšľala som nad tou prekladateľskou alebo by ma asi bavila aj žurnalistika, ale to je ešte ďaleko :D Inak, každý by chcel ísť na výšku do Londýna, že? Teda ja určite :3

3)  S tým nemám vôbec žiadne osobné skúsenosti, ale veď o drogách a alkohole sa vraví v telke, v kníhách, v škole a často v partii, takže niečo o tom vedieť musím
Viem, že jestvujú milióny ľudí, ktorým obyčajný prášok a nejaká tekutina naliata vo fľaši totálne zruinovali život, pre rodinu sú tabu, nemajú peniaze, strechu nad hlavou a ďalej ich poháňa iba čistá závislosť.
Nie je to ako so mnou, ktorá som závislá na čokoláde, hudbe, písaní a nakupovaní, tiež knihách samozrejme... Viem, že raz mi nejaký magor bude núkať jednu z týchto vecí. A viem, že v hlave už mám automaticky naprogramovaný odpor, no všetko sa môže zvrtnúť, nikto nemôže vedieť ako, prečo, proste sa to zvrtne. Viem, že na ulici neskončím, ani keby ma drali z kože. Som drzá a nezávislá, čo sú v tejto dobre dosť silné vlastnosti.

4)  V podstate žiadne. Môj ocko je veriaci, mamka nie, väčšina rodiny okrem babky tiež nie.
No a ja? Ľudí, čo veria v Boha vôbec neodsudzujem, ale nech potom ani oni neodsudzujú mňa. Nemôžem veriť a spoliehať sa na niekoho, kto možno vôbec neexistuje, pripadá mi to ako chodiť po roztrasenej ceste bez istoty... Ja verím v lásku, v silné hudobné texty, ktoré vyvolávajú silné emócie a vo večnosť kníh.

5)  Je to zlé, ale nejaké tie tri chvíle mi myšlienky zablúdili aj k tejto téme. Samovražda je krutá aj u päťdesiatročného chlapa, nieto pri tínedžerke, ktorej sa život ešte len začína.
Nie. Nemám na to kuráž. Svoj život mám rada, nemilujem ho, ani nenávidím, proste ho mám rada.
Zabiť sa kvôli takej hlúposti ako je slovná šikana je hlúpa. Fajn, že to už teraz viem. 

6)  Soo, kde začneme? Ja som strašný čudák, viete? :DD
      
1. Mojou najzaujímavejšou črtou sú určite moje vlasy. Na tých fotkách z Turecka ste ich videli a pravdepodobne si myslíte, že sú blond alebo teda plavé. No nie celkom. Vo vode majú ryšavý nádych, na slnku sú trocha ako med, no najčastejšie majú medený alebo slamený nádych :) Až na tie konce, ktoré sú do karamelova :D A sú príšerne husté :D
2. Oči, ktoré sú (rovnako ako vlasy) raz ľadovomodré, v tme tmavosivé alebo tmavomodré a kamarátka mi jedného pekného dňa povedala, že pri šošovke ich mám do zelena :3
3. Mám zvláštne kosti, ktoré v ľudskom tele ani nemajú byť, REALLY. Pri- nwm, ako sa to volá- eh, proste na konci lýtka, ktoré sa spája so stupajom mám takú čudesnú vystupujúcu kostičku (mám ju iba ja a môj brat a nikto iný z môjho okolia). 
4. Teraz poďme na vlastnosti. Strašne rýchlo striedam nálady. Raz prekypujem eufóriou, na druhý deň som plná depresií až po strechu :D
5. Mám rada učenie. Niekedy. Ale neznášam školu :D Chapišto? :DD
6. Som tichá a zároveň neskutočne ukecaná. Záleží to od ľudí a danej situácie.
7. Som presvedčená, že v minulom živote som patrilo do stredoveku. To obdobie zbožňujem, som s ním tak čudne spätá. Verím teda v reinkarnáciu.
8. Neskutočne milujem zvieratá, najradšej by som nimi naplnila celý svoj dom. Pretože oni sú lepší ako ľudia.
9. Nutella je pre mňa tabu od chvíle, čo som sa prejedla nutellovými koláčikmi a bolo mi na vracanie, už sa na ňu radšej ani nepozerám :D
10. Neviem klamať. Keď dotyčný stojí predo mnou a čaká na odpoveď, začnem sa smiať alebo červenať, či už bočiť pohľadom. 
11. Mám strach z výšok, stále si myslím, že ma niekto strčí cez zábradlie.
12. Som námesačná a hovorím zo sna. Mamku moje nočné výlevy desia :D
13. Nenávidím namyslených a príliš sebavedomých ľudí. Každý by mal mať o sebe aspoň kúsiček pochybností.
14. Som precitlivená. Stačí jedna nezmyselná urážka a už aj sa mi do očí tlačia slzy.
15. Som strašne empatická, takže mi občas pripadá, akoby som vedela čítať myšlienky
16. Príroda ma úplne fascinuje, čo sa často objavuje aj v mojich poviedkach. Najviac zbožňujem tiché, nenápadné parky plné zelene a musí tam byť jazero s mólami ( jeden taký park je v Maďarsku, získal si ma od prvého prekročenia hranice ).
17. Som vysoká. 172cm :3 :D
18. Mám záľubu vo veľkých tričkách a mikinách (something as ED SHEERAN ^_^).
19. V mobile mám vyše 500 pesničiek, čistá závisláčka :D
20. Mojím vzorom je Jennifer Lawrence. Ona je neskutočná
21. Pre Roberta Pattinsona v postave Cedrica Diggoriho z HP by som urobila čokoľvek!
22. Aký mám mobil? :D Sony Xperia J. (neviem, čo písať)
23. Mám radšej noc ako deň. 
24. Ľahko si robím kamarátov (najmä v dievčatách xD)
25. Bez Harryho Pottera by môj život nemal zmysel :D -.-
26. Som schopná v jednom jedinom butiku utratiť 60 eur :DD Dokonca bez výčitiek svedomia :P
27. Už som si napísala zoznam pre Ježiška :3 Books, books, books... Why are you so prefect?!
28. Neskutočne rada cestujem. Dokázala by som sa presúvať z miesta na miesto aj každý deň :)
29. Toto je predposledná otázka.
30. Píp.

7)   Vodnáár. Áno, vystihuje ma to. Hoci nie som bohvieaký plavec, plávanie má dokonale napĺňa. A voda je jednoznačne môj najobľúbenejší živel.

8)  Bože. Asi v nejaký deň, keď som bola s ľuďmi, ktorých nado všetko milujem a na mieste, ktoré nado všetko milujem. To sa nestáva často.

9)  Pokojná. Šťastná. Bezproblémová. Na nejakom prekrásnom vidieku, s milujúcim manželom a dvoma deťmi. Chlapcom a dievčaťom. Dlhá a zdravá pre mňa a pre ľudí v mojom okolí. Úspešná. Musím povedať, že aj Bohatá. Bez peňazí sa nepohnete nikde.

10)  Neeeem :DD Odmietam. Námietka! :D Proste to nechcem rozoberať -_-

11)  Tomuto celkom nerozumiem :D Musíte mi to niekto preložiť podrobne, aby nevznikol trapas :P

12)  Vstala som. Zasa ma priskoro zobudili. Obliekla som sa tradične podomácky, dočítala Delírium a pustila sa do Som číslo štyri. Potom som rozmýšľala- tak ako vždy :P, surfovala po internete, chvíľočku si písala a čarbala do bloku. Nič zaujímavé.

13)  LONDON :D Ale veľmi rada by som sa pozrela aj do Švajčiarska :) Ďalej ma napadá PARÍŽ, Rio de Janeiro, New York, Austrália, celý svet!!!

14)  Myslím, že až od narodenia môjho brata, vtedy som mala rok. Strašne som sa hnevala, bola som žiarlivá :) Ale potom mám kopu krásnych spomienok...

15)  Ak vám to nevadí, pridám sem svoj tumblr: http://caveofsecrets.tumblr.com/
       A toto je úplne geniálna stránka: http://crystvllized.com/
       Disney ^_^ : http://disney.tumblr.com/
       Tých blogov je strašne veľa, to by sme tu boli donekonečna :D




Pokračovanie nabudúce

xoxo

7 komentárov:

  1. Milujem tento článok :) Toľko som sa o Tebe dozvedela, wow! Ja sa nemôžem pozrieť na jahody z toho dôvodu, prečo ty na nutellu :D Až ma napína, keď ich cítim :o :D Kokos, teraz ťa chcem vážne spoznať osobne! :)
    A 172 cm? Are you kidding me? :D ja sa s mojimi 158 cm môžem schovať :D :D
    Brutálny článok vážne ♥ Som rada, že ťa poznám aspoň takto :D A sorry, ale tak trepem, ale teraz ma čaká koncert Rakbyho a už som mimo :D :D
    Love you lots & lots & lots ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milujem Tvoj komentár :33
      Jahody? Tie by som jedla aj do nemoty, ale nutellu má vlastne tiež rád každý :D A ty si taká maličká? Ozaj? ^_^ Ja nízkych ľudí zbožňujem, hoci sú "občas" dosť prešibaní :P :D
      Juuj a odkiaľ ty to vlastne si? Myslím... Nitra? Ak som ďaleko, tak prepáč :D
      Ale ja by som ťa tiež chcela spoznať :3 Ty mi len napíš presnú ulicu a číslo domu, ocko mojej bohatej kamošky ma tam možno odvezie :D :D Aj naspäť :3
      Rakby? Aj ja cééém :P
      Love you tooooo ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

      Odstrániť
    2. Ja som z Lipovej, to je taká dedinka pri Šuranoch :) To je pri Nových Zámkoch a vlastne pri Nitre :) :D Hádam ma chápeš :) Odpustím Ti, že si ďaleko :) ♥ Ja som taký krpec :) Všetci sú odo mňa vyšší, ale za to, že som najmenšia som taký triedny miláčik :D a aby som nezabudla, uži si TIU :3 :)

      Odstrániť
  2. Ako vidím, máme toho dosť spoločného. Už v úvode som sa našla. Priviazať k posteli? :D Ja sa chcem obesiť na strom, ale tak už tu oxidujem presne 15 rokov. Na deň presne! :D Škoda toho :D
    Inak cez 170 mám aj ja. Len teraz neviem či 172 alebo 171 :DD
    Do Švajčiarska by som chcela ísť tiež :3 ale neučím sa po nemecky takže little problem :D
    Hej. Followla som ťa na tumblr :D SarahSoldier, keby niečo :D Aj na mňa to pôsobí ako droga.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Css, obesiť hádam nie! -_- :DD
      A ani ja si so svojou výškou nie som úplne istá, občas sa zmenšujem a inokedy zväčšujem :D Tiež som ťa followla a vidím, že tu máme vernú fanúšičku PLL (to som už vedela aj predtým, ale budiš :D) Inak, ja mám ten seriál rada tiež :) Najmä Hannu♥ :3 Ale to ty vieš :P

      Odstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Píšem ešte raz -.- :D
      Sooo.. ahoj dvojča! :)
      Tiež strašne rýchlo mením nálady, som tichá aj ukecaná, nutellu nemám rada s podobného dôvodu, bojím sa výšok, milujem zvieratá a verím v reinkarnáciu :)
      Neviem klamať, milujem veľké mikiny, mám mobil Sony Xperia no doteraz neviem či je to J alebo niečo iné :D
      Zbožňujem noc atď.... ale tá tvoja výška ma zarazila.. ja už 2 roky nerastiem a stále mám 160cm :) Väčšinou si z toho kamaráti robia srandu ale v dobrom :D
      proste.... Ach *_* :D

      Odstrániť